Henkilöstö

Lähellä sinua – missä päin Suomea oletkin!

Evantialla työskentelee yli 100 kommunikoinnin ammattilaista valtakunnallisesti.

Konserniimme kuuluu Evantia Oy lisäksi tytäryritys Sign Line Oy.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme numerosta 020 360 360 tai sähköpostitse tulkkaus@evantia.fi.

Löydä itsellesi sopiva tulkki tai kommunikaatio-opettaja

Käytä hakukonetta, kun etsit sinulle sopivaa ammattilaista. Jos haluat etsiä palvelua ammattiryhmän, osaamisen tai kielen mukaan, klikkaa valikkoa ”valitse palvelu”.  

Voit etsiä henkilöä myös hänen nimellään. Kirjoita silloin ammattilaisen nimi kenttään ”Hae nimellä, vapaasanahaku”. Voit etsiä palvelua myös paikkakunnan tai Kelan välitysalueen mukaan. Klikkaa valikkoa ”valitse välitysalue”, niin löydät palvelua Kelan välitysalueen mukaan. Jos haluat etsiä palvelua paikkakunnan mukaan, klikkaa valikkoa ”valitse paikkakunta”.  

Kun klikkaat henkilöiden kuvia tai nimiä kuvien alla, saat lisätietoa ammattilaisistamme. Henkilön esittelystä näet hänen koulutuksensa sekä erityisosaamisen.   

Voit koota itsellesi tulkkilistan ja lähettää tulkkien tiedot itsellesi sähköpostiviestinä. Merkitse toivetulkkisi symbolilla . Valittuasi itsellesi sopivimmat tulkit, voit lähettää listan tulkeista omaan sähköpostiisi ja edelleen Kelan välityskeskukseen.


Symboli tarkoittaa, että tulkki tarjoaa tulkkauspalveluita myös etäyhteyksien kautta. Käyttämämme ohjelmistot etäpalveluihin ovat: Microsoft Teams, Zoom, Skype for Business, Arctic Connect Video Chat, Facetime, WhatsApp, Messenger, Google Docs, Meet, Text on Top, Text on Tap.

Toimimme Kelan sopimuskumppanina kaikilla hankinta-alueilla. Tämä symboli kertoo, että tulkki tuottaa tulkkauspalveluita myös Kelan välittämissä tilauksissa ja Kelan tulkkauspalveluiden käyttäjänä voit toivoa kyseistä tulkkia omalle tulkkilistallesi.

Henkilöitä ei valittu

Toivetulkit sähköpostiisi

Valitsemiesi tulkkien tiedot lähetetään sähköpostiisi. Voit välittää viestin edelleen Kelan VATU-keskukseen ja kertoa missä tilanteissa kyseisiä tulkkeja haluat käyttää.

Valintasi ja sähköpostisi eivät tallennu Evantian sivuille.

Valitsemasi tulkit