Töihin Evantiaan

Evantialla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus tulkkaus- ja opetuspalveluiden tuottamisesta. Meillä työskentelee yli 100 kommunikoinnin ammattilaista eri puolilla Suomea.

Rekrytoimme nyt kokeneita viittomakielen tulkkeja, kirjoitustulkkeja ja puhevammaisten tulkkeja 01.01.2025 alkaviin työsuhteisiin. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Valintasi mukaan työsuhde voi olla pää- tai sivutoiminen. Meillä voit valita myös työskentelyalueesi mistä päin Suomea tahansa.

Meillä sinua odottavat kilpailukykyinen palkka ja hyvät työsuhde-edut, kuten koulutusmahdollisuudet, kattava työterveyshuolto, lounas- ja virike-edut, työnohjauspalvelu sekä ammattitaitoinen työyhteisö. Evantiassa on rento ja innostava työilmapiiri, meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja laajentaa osaamistasi ja edetä urallasi.

Haku on avoinna 01.06.2024 klo 16.00 asti.

Lisätietoja työntekemisen mahdollisuuksista saat palvelupäällikkö Ville Virralta numerosta 050 465 0524 tai sähköpostilla ville.virta@evantia.fi.

Lue miten uudet evantialaiset ovat päässeet osaksi työyhteisöämme ja millaisia kokemuksia heillä on rekrytoinnista sekä perehdytyksestä blogikirjoituksesta Tervetuloa Evantiaan!

Täytä hakemus tästä