Selkoviestintä ja saavutettavuus -koulutus

Selkeän kielen ja saavutettavan viestinnän merkitys on erittäin suuri. Suomessa on yli 1,2 miljoonaa ihmistä, jotka hyötyvät saavutettavasta viestinnästä. Selkokielestä hyötyy jopa lähes 800 000 ihmistä.

Monissa organisaatioissa on lukuisia ihmisiä, jotka tuottavat sisältöä eri viestintäkanaviin. Mitä paremmin jokainen viestijä hallitsee selkeän kielen ja saavutettavan viestinnän, sitä parempaa viestintää voit toteuttaa.

Meiltä saat ammattitaitoisesti toteutetut selkotekstin, selkomukautuksen ja saavutettavuuden koulutukset. Koulutukset voidaan toteuttaa joko kokonaan etänä Teamsin välityksellä tai läsnäkoulutuksena, tai näiden yhdistelmänä. Kouluttajamme ovat kokeneita saavutettavan viestinnän ja selkokielen ammattilaisia.

Suosituimpia koulutuksiamme ovat

Selkeän kielen perusteet haltuun: koulutus antaa hyvät perusvalmiudet selkeän kielen tuottamiseen.

Selkeän kielen tuottaminen:koulutus syventää selkeän kielen tuottamisen taitoja.

Selkeän kielen työpajat: työpaja-tyyppisissä koulutuksissa työstetään ja selkomukautetaan organisaationne käytössä olevia tekstejä ja materiaaleja.

Selkoviestintä ja ohjeet: koulutus antaa vinkkejä siihen, kuinka tuotat selkeitä ohjeita visuaalisuutta ja kuvatukea hyödyntämällä.

Selkeä suullinen viestintä: koulutuksessa opit selkeän suullisen viestinnän keskeiset perusteet.