Tutustu palveluihimme

Evantian palveluita ovat tulkkaus, kommunikaatio-opetus, tekstitys ja selkomukauttaminen. Tarjoamme myös muita asiantuntijapalveluita. Meiltä saat palvelua sekä paikan päällä että verkossa.

Tulkkaus ja kääntäminen

Palveluitamme ovat tulkkaus viittomakielelle ja viitotulle puheelle, kirjoitustulkkaus, kuvailutulkkaus, puhevammaisten tulkkaus sekä tulkkaus kuurosokeille. Lisäksi tarjoamme viittomakielen käännöspalveluita.

Lue lisää tulkkaus- ja käännöspalveluista tästä linkistä

Tulkin tilaaminen

Voit tilata tulkin verkkolomakkeella sivulta tulkkitilaus.fi. Aloitamme tilauksen tai tarjouspyynnön käsittelyn viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tulkkausta voivat tilata muun muassa viranomaiset, yritykset, järjestöt.

Tee tilaus tai jätä tarjouspyyntö Tulkkitilaus.fi -sivustolla

Opetus- ja ohjaus 

Opetamme viittomakieltä, viitottua puhetta sekä tukiviittomia. Lisäksi voit tilata meiltä ohjausta kuvakommunikaation sekä erilaisten kommunikoinnin apuvälineiden käyttöön. Saat meiltä opastusta myös kuurosokeiden kommunikointimenetelmien käyttöä.

Lue lisää opetuspalveluista

Koulutus

Meiltä saat ammattitaitoisesti toteutetut saavutettavan viestinnän ja verkkosaavutettavuuden koulutukset. Koulutamme esimerkiksi selkoviestinnän, tukiviittomien ja kuvakommunikaation käyttöön. Mieltä voit tilata myös erityisryhmien tulkkaukseen liittyvää koulutusta. Koulutukset voidaan toteuttaa joko etäyhteyden välityksellä, läsnä koulutuksena tai näiden yhdistelmänä.

Lue lisää koulutuspalveluista

Selkopalvelut

Tuotamme selkokielistä printti- ja verkkosisältöä. Mukautamme tekstit, äänitallenteet ja videot kirjoitetulle tai puhutulle selkokielelle. Tarjoamme palvelua suomeksi ja ruotsiksi. Teemme myös selkokielistä tekstitystä.

Lue lisää selkopalveluista

Saavutettava verkkoviestintä

Suunnitteletko verkkosivuja, järjestätkö verkkotapahtumia tai tuotatko mediasisältöä? Meiltä saat palveluita viestinnällisesti saavutettavan verkkosisällön tuottamiseen. Tarjoamme esimerkiksi selkomukautusta, tekstitystä sekä viittomakielisiä käännösvideoita.

Lue lisää verkkopalveluista tai jätä tarjouspyyntö verkkolomakkeella