Tutustu palveluihimme

Palveluitamme ovat tulkkaus, kommunikaatio-opetus, tekstitys ja selkokielistäminen. Tarjoamme myös muita asiantuntijapalveluita. Toteutamme palvelumme niin paikan päällä, kuin verkossa.

Tulkkaus ja viittomakieliset käännökset

Palveluitamme ovat tulkkaus viittomakielelle ja viitotulle puheelle, kirjoitustulkkaus, kuvailutulkkaus, puhevammaisten tulkkaus sekä tulkkaus kuurosokeille. Lisäksi tarjoamme viittomakielen käännöspalveluita.

Lue lisää tulkkaus- ja käännöspalveluista

Kommunikaatio- ja viittomakielen opetus

Opetamme viittomakieltä, viitottua puhetta sekä tukiviittomien käyttöä. Lisäksi voit tilata meiltä opastusta kommunikointiin. Kommunikointi on ihmisten välistä viestintää, jossa ajatuksista, tarpeista, tunteista ja tiedosta kerrotaan monin eri tavoin. Opetamme kuvakommunikaation, kommunikoinnin apuvälineiden ja kuurosokeiden kommunikointimenetelmien käyttöä.

Lue lisää opetuspalveluista

Etäpalvelut

Järjestämme tulkkausta ja opetusta etäyhteyden avulla. Käytämme laadukkaita ohjelmistoja, joita käyttämällä tulkkaus ja opetus on sujuvaa.  Tulkkimme ja opettajamme ovat koulutettuja tarjoamaan etäpalvelua. Heidän osaamisensa riittää myös erilaisten ohjelmistojen käyttöön.

Lue lisää etäpalveluista

Muut asiantuntija­palvelut

Järjestämme koulutuksia esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä verkkosuunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin yrityksille. Suunnittelemme koulutuksen sisällön asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme myös viittomakielen ohjausta sekä neuropsykiatrista valmennusta.

Lue lisää asiantuntijapalveluista

Tulkkitilaus.fi

Voit tilata tulkin verkkolomakkeella. Tekemäsi tulkkitilauksen tai tarjouspyynnön käsittely aloitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tulkkausta voivat tilata esimerkiksi viranomaiset, yritykset, järjestöt ja muut tahot.

Tee tilaus tai jätä tarjouspyyntö Tulkkitilaus.fi -sivustolla

Saavutettavuus­verkossa.fi

Suunnitteletko verkkosivuja, järjestätkö verkkotapahtumia tai tuotatko mediasisältöä? Meiltä saat palveluita viestinnällisesti saavutettavan verkkosisällön tuottamiseen.

Lue lisää tai jätä tarjouspyyntö Saavutettavuusverkossa.fi -sivustolla