Tulkkaus- ja käännöspalveluiden referenssit

Tuotamme erityisryhmien tulkkauksen ja kääntämisen palveluita kattavasti koko Suomen alueella.

Evantia toimii Kelan palveluntuottajana erityisryhmien tulkkauksessa Pohjanmaan, Pohjoisen, Itäisen, Läntisen, Keskisen ja Uudenmaan alueilla.

Toimimme myös erityisryhmien tulkkauksen sopimustuottajana usealle hyvinvointialueelle ja sote-organisaatiolle sekä kunnalle ja kaupungille. Esimerkkinä voidaan mainita mm. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Pohjois-Karjalan alue ja hyvinvointialue sekä Vantaan kaupunki ja Helsingin kaupunki.

Lisäksi tuotamme tulkkauksia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin myös hyvin monelle yritykselle, julkisen sektorin organisaatiolle ja kolmannen sektorin asiakkaallemme.

Olemme tuottaneet lukuisia viittomakielen käännöksiä eri asiakkaille, kuten Kelalle, hyvinvointialueille, virastoille sekä muille organisaatioille. Voit tutustua esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle tuotettuihin viittomakielen käännösprojektiin täältä.

Lisäksi olemme toteuttaneet mm. erilaisten live-lähetysten tulkkauksia viittomakielelle sekä kirjoitustulkkauksia (= live-tekstityksiä) mm. hyvinvointialueille, eri ministeriöille ja Aville sekä muille organisaatioille.