Kanta-Hämeen hyvinvointialue, selkokielen ja saavutettavan viestinnän koulutukset

diaesityksen dia, jossa on Evantian logo sekä teksti, Selkoviestinnän perusteet.

Evantia toteutti Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle kolmivaiheisen selkokielen ja saavutettavan viestinnän koulutuksen. Koulutuskokonaisuuden sisällöt suunniteltiin osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Kaikki vaiheet toteutettiin etäkoulutuksena ja vaiheiden välissä osallistujat toteuttivat käytännön toimenpiteitä välitehtävien muodossa.

”Tavoittelimme koulutuksella sitä, että sisällöntuottajamme saisivat työkaluja saavutettavien sisältöjen luomiseksi verkkosivuillemme. Materiaalien avulla voimme edistää saavutettavuuden ymmärtämistä organisaatiomme laajemminkin”, Kanta-Hämeen hyvinvointialueen verkkoviestinnän asiantuntija Mari Mikkola toteaa.

”Yhteistyö Evantian kanssa sujui erinomaisesti, olimme todella tyytyväisiä. Koulutukset olivat mielenkiintoisia ja ymmärrettäviä. Saimme työmme tueksi koulutustallenteet ja kirjalliset ohjeet, niistä on ollut paljon apua. Koulutettavat tykkäsivät koulutuksista ja kouluttajista kovasti. Voimme erittäin lämpimästi suositella Evantiaa muillekin.” Mari Mikkola jatkaa.

Takaisin uutislistaukseen